Restaurant L’Obra
Wij heten u welkom in ons restaurant met zijn grote ramen die een rustgevend uitzicht bieden midden in de natuur.
De restaurant is open voor iedereen
Lokale & gastronomische keuken
We verwelkomen je graag in ons nieuwe restaurant L’Obra vanaf 1 februari 2024.
Onze chef-kok Bryan Royaux heeft een passie voor koken en maakt al vele jaren deel uit van de gastronomische scene van de regio. Hij heeft zijn carrière uitgebouwd in een aantal mooie etablissementen, met name als souschef bij Val D’Amblève in Stavelot en bij Roannay Francorchamps (onlangs bekroond met een Michelinster).
Bryan en zijn partner Natalia verwennen je graag met hun authentieke, gastronomische keuken!
Wij bieden een gastronomische keuken met een bewustere benadering van eten, waarbij we ons zoveel mogelijk richten op lokale, seizoensgebonden en voornamelijk biologische producten.
We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op Domaine de Bra, midden in de natuur en in een vriendelijke, ontspannen sfeer, en om deze ervaring met je te delen.
In een warme sfeer
Ons verwarmd en overdekt terras zal u bekoren met zijn rustige omgeving, de ideale plaats om onze kaart met Belgische en lokale dranken te ontdekken.
Openingstijden
Lunch
lunch
Zondag van 12u to 14u30
Restaurant
Avond
Donderdag,Vrijdag, zaterdag, zondag de dag voor feestdagen en tijdens schoolvakanties
18.30 à 21.30
Bar
Lunch & avond