Restaurant L’Obra

Wij heten u welkom in ons restaurant met zijn grote ramen die een rustgevend uitzicht bieden midden in de natuur.

De restaurant is open voor iedereen

Lokale & gastronomische keuken

We verwelkomen je graag in ons nieuwe restaurant L’Obra vanaf 1 februari 2024.

Onze chef-kok Bryan Royaux heeft een passie voor koken en maakt al vele jaren deel uit van de gastronomische scene van de regio. Hij heeft zijn carrière uitgebouwd in een aantal mooie etablissementen, met name als souschef bij Val D’Amblève in Stavelot en bij Roannay Francorchamps (onlangs bekroond met een Michelinster).

Bryan en zijn partner Natalia verwennen je graag met hun authentieke, gastronomische keuken!

Wij bieden een gastronomische keuken met een bewustere benadering van eten, waarbij we ons zoveel mogelijk richten op lokale, seizoensgebonden en voornamelijk biologische producten.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op Domaine de Bra, midden in de natuur en in een vriendelijke, ontspannen sfeer, en om deze ervaring met je te delen.

In een warme sfeer

Ons verwarmd en overdekt terras zal u bekoren met zijn rustige omgeving, de ideale plaats om onze kaart met Belgische en lokale dranken te ontdekken.

Openingstijden

Lunch

lunch

Zondag van 12u to 14u30

Restaurant

Avond

Donderdag,Vrijdag, zaterdag, zondag de dag voor feestdagen en tijdens schoolvakanties 18.30 à 21.30

Bar

Lunch & avond

Donderdag to zondag & vakantie : Van 17u to 00u