Onze activiteiten

Fysiek of ontspannend, combineer ze zoals u wilt om van uw verblijf het verblijf te maken dat u zich had voorgesteld.

Activiteiten zijn alleen bechikbaar voor klanten van Le domaine de Bra

e-scooter ritten

Verken de Ardennen in alle vrijheid met onze elektrische scooters

Voor een unieke manier om onze prachtige streek te ontdekken, bieden wij u graag de verhuur van e-scooters aan, de ideale manier om de groene heuvels en pittoreske paden rond ons hotel te verkennen.

2 uur verhuur

Jacuzzi

Warm water en hydromassagestralen verhogen de bloedstroom De verbetering van de bloedcirculatie zal gunstige effecten hebben op migraine, hart, bloeddruk, rugpijn, pijnen, artritis, spataderen, chronische pijn

Elektrisch ondersteunde mountainbikes

Verken de Ardennen in alle vrijheid met onze elektrisch ondersteunde mountainbikes

Voor een unieke manier om onze prachtige streek te ontdekken, bieden we u graag de mogelijkheid om een elektrisch ondersteunde mountainbike te huren, de ideale manier om de groene heuvels en pittoreske paden rond ons hotel te verkennen.

Packraft tocht

Wandelen en varen in PackRaft

De packraft, ontworpen als compact en draagbaar vaartuig, wordt je trouwe metgezel voor een halve dag.

Tijdens je trektocht, wanneer het droge zijn grenzen bereikt, zet je in enkele ogenblikken je packraft in en vaar je over de Ourthe of de Nisramont dam.

Boswandeling

Maak een wandeling rond de rivier de Lienne en geniet van het prachtige uitzicht vanuit het dorp Lierneux. Je zult dol zijn op onze prachtige bosrijke streek in de provincie Luik.

Sauna

Bekend om zijn anti-stress voordelen, staat het ook bekend als slaapmiddel maar ook als middel tegen huidproblemen (eczeem, urticaria) De sauna bevordert ook de eliminatie van gifstoffen, wat meestal moeilijk is, en vermindert zo plaatselijke ontstekingen. De verwijding van de vaten verbetert ook de zuurstofvoorziening van de huid.

e-scooter All-Mountain

Verken de Ardennen in alle vrijheid met onze 2X2 elektrische ALL mountain scooters

Voor een unieke manier om onze prachtige regio te ontdekken, bieden we je graag de mogelijkheid om elektrische ALLE bergscooters te huren, de ideale manier om de groene heuvels en pittoreske paden rond ons hotel te verkennen.